

Speyside Smokehouse
De Verenigde Staten van Amerika met een Schots tintje
Jerky is een uiterst populaire snack in de VS. Het wordt verkocht in alle minimarkten, tankstations en supermarkten.
Hier bieden wij u een innovatieve versie van jerky, Salmon jerky. Het is een concept dat is ontwikkeld in Schotland, aan de oevers van de rivier de Spey, gelegen in het noordoosten van het land net ten oosten van de stad Inverness en Loch Ness.
De zalm wordt rechtstreeks uit de rivier gevangen en ter plaatse dun gesneden alvorens te worden gezouten en gerookt boven beukenhout.
Door deze techniek blijven alle smaken van de vis behouden, evenals zijn voordelen zoals zijn proteïne- en omega 3-gehalte.
Speyside Smokehouse Salmon Jerky is dus een authentieke en verse (zij het gerookte) snack die niets dan voedingsvoordelen biedt en absoluut heerlijk is.
Wat is jerky, waar komt het vandaan?
Jerky is gedroogd vlees. Vroeger werd het gedroogd met rook, zoals Speyside Salmon Jerky, tegenwoordig wordt het meer gedroogd in containers omringd door grote haardrogers (niet de technische termen, maar dat is het eigenlijk).
Jerky is ontstaan tijdens de goudkoorts in het Amerikaanse Wilde Westen (wat de VS betreft, het concept van jerky bestaat in vele beschavingen en landen, maar wij concentreren ons hier op één).
Het lichte gewicht, de voedingswaarde en de lange houdbaarheid maakten het de ideale snack voor ontdekkingsreizigers die lange missies ondernamen zonder noodzakelijkerwijs elke week boodschappen te kunnen doen.
Het zijn deze zelfde kwaliteiten die jerky vandaag een populaire snack maken.
Het is ook populair bij militairen en astronauten vanwege al deze eigenschappen, maar ook omdat het niet bereid hoeft te worden voor het eten.
Dus stel je dit alles voor PLUS de heerlijke smaak van zalm, dat is wat je krijgt als je Speyside Smokehouse Salmon Jerky probeert!
De jerky bij ons
Bekijk hier ons volledige assortiment beef jerky. Of hun aanpassing met barbecuesaus en honing, of hun pittige versie met jalapenos, alle smaken zullen bevredigd worden. Er is ook de pittige versie van de Meat Makers, of hun Aziatische versie.
Wat uw voorkeur ook is, of u het nu voor het eerst probeert of dat u terugkomt, wij weten zeker dat u het lekker zult vinden.