Bij uw favoriete Amerikaanse kruidenier vindt u een verbazingwekkende verscheidenheid aan intense, knapperige, moeilijk te vinden Takis! 🌶
Takis, de meest intense snacks?
Takis werd in 1999 in Mexico uitgevonden en in 2004 in de VS geïntroduceerd. Takis is een Mexicaans merk van opgerolde maïs tortilla snack gemaakt door Barcel, een dochteronderneming van Grupo Bimbo. Barcel richtte zich aanvankelijk op de Latijns-Amerikaanse bevolking van de snackmarkt, maar de populariteit verspreidde zich al snel onder tieners van alle etnische achtergronden. Het naar de taquito gemodelleerde merk Takis staat bekend om zijn pittige, intense smaak en is verkrijgbaar in vele smaken. 🥵
5 redenen waarom Takis "on fire" zijn
1. Ze zijn meer dan alleen specerijen 🧂
Taki's zijn niet alleen sterk, maar hebben ook een enorme hoeveelheid smaak. Er zijn momenteel vier soorten Takis, elk met een verschillende mate van smaak en hitte.
2. Ze smaken echt naar eten 🌽
Met Takis heb je niet het gevoel dat je in papier met paprika bijt, dat beloof ik je!
3. Ze kunnen liefhebbers van pittige snacks een run voor hun geld geven 🌶
Als je van eten houdt dat je lippen in vuur en vlam zet, dan zijn Takis iets voor jou! Voel je je een beetje avontuurlijk? Pak dan zeker een zak Takis.
4. Ze zijn anders 🔥
Deze snacks zijn moeilijk te vinden. Vanwege hun zeldzaamheid moeten ze behandeld worden voor wat ze zijn: eenhoornachtige lekkernijen die het verdienen om eens per maand verwend te worden.
5. Omdat je misschien nog nooit gehoord hebt van Takis 🤷🏼♂️
Misschien wist je niet wat een Taki was, en lees je daarom deze beschrijving? Dus wat houdt je tegen om nu een zak chips te pakken? Zijn pittige snacks niet jouw ding? Je hoeft ze nu niet te proberen, maar de volgende keer dat je een pakje of schaaltje van deze snacks vindt, probeer ze dan. In ieder geval uit nieuwsgierigheid.