Luxlait
Kom en ontdek op onze Amerikaanse kruidenierswinkel het merk LuxLait dat Egg Nog, ook wel eierpunch genoemd, een drank is op basis van melk, room, suiker en eigeel. Deze drank wordt vaak gedronken tijdens de feestdagen in de winter. Maar maak je geen zorgen, je kunt het drinken wanneer je maar wilt en niet speciaal tijdens Kerstmis!
Deze smakelijke melk is gewoon uitzonderlijk en het zou zonde zijn haar te missen, want alle Amerikanen zijn er dol op en ik zie niet in waarom u dat niet ook zou zijn.
Deze beroemde Egg Nog kan op elk moment worden gedronken en je kunt er vele dingen mee doen. Inderdaad, je kunt het drinken zoals het is, je kunt ermee koken, of het nu is om taarten of wentelteefjes te maken, deze advocaat is uitstekend.
Dus als je een Amerikaanse kerst wilt vieren onder het genot van een typisch Amerikaans gerecht, moet je wat alcohol toevoegen aan de eierpunch. Dit zal u alleen maar ten goede komen, want het zal u opwarmen tijdens de feestdagen.
Eggnog is een traditioneel Amerikaans recept, dat elders niet wordt geconsumeerd. Dit maakt het een verschil tussen Amerikaanse en Franse Kerstmis.
Kom dus naar onze Amerikaanse winkel en ontdek de Egg Nog die typisch Amerikaans is!
De oorsprong van eierpunch:
De oorsprong van deze drank is nog steeds vaag en onzeker.
Het zou afkomstig kunnen zijn uit een East Anglian stad in het Verenigd Koninkrijk en een variant kunnen zijn op een middeleeuwse warme melkdrank die posset werd genoemd. De oorsprong van het woord Egg NOG "bier" is een Amerikaanse term die in 1775 werd geïntroduceerd. Nog betekent bier omdat "nee" een sterk bier was in Engeland.
Hoewel Amerikanen dol zijn op dit drankje, komt het oorspronkelijk uit Engeland. Het schijnt dat president George Washington het zelfs aan zijn eigen bezoekers serveerde. Dus doe als de eerste president van de Verenigde Staten en serveer Egg Nos aan uw gasten!
Recept idee :
Ingrediënten:
- 150 g witte chocolade
- 300 g smeerkaas
- 80 g suiker
- 1/4 theelepel zout
- 1 theelepel vanille-extract
- 4 eieren
- 300 ml Egg Nog
- 250 g roomkaas
- 100 ml vloeibare room
1- Préchauffer votre four à 125 °C
2- Pour la base: mettez les cookies dans un robot culinaire et réduisez-les en miettes. Ajoutez la cannelle et le beurre fondu au robot culinaire, et mixez pour mélanger.
3- Scellez le moule pour que le cheesecake ne coule pas trop: Placez une feuille de papier cuisson rectangulaire sur le fond amovible d'un moule à charnière de 23 cm. Placez le cercle sur le fond avec le papier cuisson, et fermez. Repliez le papier cuisson qui dépasse du cercle de façon à ce qu'il monte les bords du moule. Enveloppez le fond et les côtés du moule hermétiquement avec un grand morceau de papier d'aluminium.
4- Répartissez les miettes de spéculos sur la base et appuyez pour former une base uniforme. Mettez la base au frigo pendant la préparation de la garniture.
5- Pour la garniture: Emiettez finement le chocolat. Faites chauffer le egg nog dans une petite casserole à feu doux jusqu'à ce qu'il commence à bouillir, en remuant constamment. Incorporez le chocolat jusqu'à ce qu'il soit fondu. Réservez.
6- Dans un bol, mélangez le fromage frais à la crème, le fromage à tartiner, le sucre, le sel et l'extrait de vanille. Ajoutez un œuf à la fois jusqu'à ce qu'il soit complètement incorporé. Ajoutez le egg nog au chocolat fondu et mélangez pour obtenir un mélange homogène.
7 - Sortez le moule du frigo et placez-le sur une plaque à pâtisserie, car il pourrait encore couler un peu. Versez la garniture sur le fond. Enfournez le cheesecake 1h30 au four préchauffé.
8- Au bout d'1h30, sortez le cheesecake du four (il aura encore l'air très moelleux) et laissez refroidir complètement sur une grille.
9- Une fois refroidi, réfrigérez le cheesecake pendant au moins 12 heures avant de le démouler et servir.
10- Juste avant de servir, préparez la chantilly au egg nog : mettez la crème et le sucre glace dans un bol et fouettez jusqu'à ce qu'elle commence à devenir une chantilly. Ajoutez le egg nog et le stabilisateur de crème fouettée et fouettez pendant une minute jusqu'à obtention d’une chantilly qui tient. Mettez la chantilly dans une poche à douille munie d'une douille en forme d'étoile.
11- Sortez le cheesecake du moule à charnière en coupant le long des côtés du moule, puis placez-le sur une assiette de service. Décorez le cheesecake avec la chantilly et de paillettes festives.
Bonne dégustation !
Wij ruimen onze rommel op.
Het bezorgen van e-commercebestellingen laat een CO₂-voetafdruk achter. Daarom steunen we geverifieerde bedrijven die CO₂ uit de lucht halen.
De CO₂-voetafdruk van elke bezorging wordt berekend op basis van gewicht, verzendmethode en afgelegde afstand. Wij neutraliseren deze uitstoot door geverifieerde koolstofverwijderingscredits te kopen van baanbrekende projecten.
Met jouw aankoop sluit je je aan bij een community van proactieve merchants die zich vol inzetten voor een duurzame toekomst. Samen hebben we uitstoot verwijderd voor meer dan 44 miljoen bezorgingen en meer dan 30 duizend ton koolstof uit de lucht gehaald.
We werken samen met een netwerk van baanbrekende koolstofverwijderingsbedrijven die zijn gescreend door het handelsplatform Shopify.